Velkommen til Gjøvik Atletklubb

Velkommen til din første økt hos oss i Gjøvik atletklubb (GAK). Her kommer litt informasjon som er kjekt å få med seg helt fra start.

Gjøvik Atletklubb er et idrettslag som konkurrerer aktivt i vektløfting, og er underlagt Østlandet vektløfterregion (ØVR), Norges vektløfterforbund (NVF) og Norges idrettsforbund (NIF).

Nybegynnertreninger er for tiden begrenset til to ganger i uka, som et smittevernstiltak. Tidspunkter for disse treningene er

UkedagKlokkeslettInstruktørKontaktinfo
Mandag17.00 – 19.00Paal Sveumtlf: 932 29 341
Torsdag17.00 . 19.00Tor Kristoffer Klethagentlf 959 13 179

Det er egne smittevernstiltak på klubben. Informasjon om disse henger i klubben, men hovedpunktene er å holde avstand, vaske hender før treningen starter og vask av utstyr etter trening.

Første måned er gratis. Hvis du vil fortsette å trene hos oss, melder du deg inn i klubben. Klikk her for å lese hvordan du gjør det, og hvor mye det koster.

Det er mulig å benytte garderober til kluesskifte, men dusjanlegget er stengt som en del av smittevernstiltakene våre.

Alle som skal trene i GAKs lokaler bør ha med treningsklær, drikkeflaske og en banan (eller en annen frukt)

Red Apple
Vi stabler som regel vektskiver, men eple er også godt!

Klubben har vektløftersko til utlån den første tiden og er behjelpelig med å finne sko som kan kjøpes når den tid kommer. Du kan også ta en titt på denne siden for å se hva som er nødvendig utstyr.

Vi har en facebookgruppe vi benytter til daglig kommunikasjon og sosiale oppdateringer. Dersom du blir medlem i klubben, blir du invitert til gruppen.

Gjøvik Atletklubb er sertifisert som Rent idrettslag. Det vil si at det er nulltoleranse for alle typer doping. Alle våre medlemmer kan tas ut til stikkprøver for dopingkontroll når Antidoping Norge kommer på besøk. Vi anbefaler at alle medlemmer tar antidopingkurset Ren Utøver. Å være sertifisert som Ren Utøver er et krav for å delta på senior NM.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller vil prøve å trene hos oss.
Kontaktperson:
Tor Kristoffer Klethagen, tlf. 95913179

Vi håper du trives på trening og vil bli sterk sammen med oss!

Sportslig hilsen
Styret
Gjøvik Atletklubb