Lær kidsa løfting

Gjøvik AK lærer kidsa løfting

På Gjøvik Atletklubb ønsker vi å lære bort god løfteteknikk i knebøy, markløft og benkpress i tillegg til å lære barn og unge idretten vår; olympisk vektløfting. 

Det er olympisk vektløfting som driver oss, og det er her vi ønsker å utvikle nye utøvere. Baseøvelsene knebøy, markløft og benkpress er øvelser vi bruker for å bli sterke nok til å sette konkurranseresultater og rekorder på våre stevner og mesterskap.

Lær kidsa løfting er Østlandet vektløfterregion sitt prosjekt for økt deltakelse i idretten. Både regionen og klubben vår mener at vi er den beste idretten for barn og unge (og folk generelt) som ønsker å drive effektiv styrketrening. 

Vi vilhenvende oss til frivillige organisasjoner,idrettslag, skoler og samlingssteder for ungdom på Gjøvik. Hensikten er å fange opp de som ikke trives i lagidretter, eller de som opplever stort utstyrspress de ikke vil være en del av.

Prosjektet vårt skal tilby barn og unge alt de trenger av kunnskap, og mye det de trenger av utstyr, for å bli vektløftere livet ut.