Julestevnet 2018

Ved årets julestevne var det hele 30 utøvere som kom for å bruke julemiddagen til store løft!

Gjøvik AK serverte gløgg, kaffe, pepperkaker og et godt stevne med kun blide fjes 🙂

I første pulje var det våre flotte barn og unge som åpnet julens viktigste begivenhet; Alma – som blir 9 i februar 2019 – har ikke vært lenge hos oss på Vektløfternes hus, men briljerer med gode tekniske løft!

Stevnet er i gang og ungdommene løfter så og si kun godkjente løft, med 2 unntak hvor løftene ble for tunge. De rutinerte ungdomsløfterne Iben og Hanne Synnøve imponerte som vanlig på plattingen med stor innsatsvilje 

Takket være vårt nyervervede ungdomsstipend fra Sparebankstiftelsen DNB, får vi nå enda mer og bedre utstyr så vår ungdomssatsing kan fortsette. Vi ønsker alle nye fjes velkommen i 2019! Barn og unge som løfter med så stor idrettsglede er godt å se på plattingen <3 <3 <3 En gammel kjenning i klubben har sogar kommet tilbake, tiden har gjort lille Kristian Holm om til store Kristian Holm, og vi gleder oss til fortsettelsen selv om det ikke stemte helt for Kristian, som måtte stå over støt.

Eldste løfteren i pulje 1 kvalifiserte seg til junior NM! Gratulerer, Charlotte Martinsen fra Oslo AK!

I andre pulje var det duket for den strake motsetning; alle veteran menn samt Dag Aleksander Klethagen. Klethagen hadde spist godt i jula og kvalifiserte like godt til NM da han høynet 15 kilo fra åpningsstøtet sitt; opp til 125 kg. Det var et pent løft, i kjent stil. Gratulerer!

Tredje pulje ble åpnet av Hege Grønland fra nyopprettede Elverum AK. Hege fikk 6/6 løft og gjorde med det et godt stevne. En annen løfter fra Elverum AK, Sara D. Jacobsen, gjorde også et godt stevne og kvalifiserte seg til NM! Gratulerer! I tillegg tok Gjøvik AKs Linda Kolobekken sølvmerket! Vi gratulerer 🙂

Pulje fire var avsluttende pulje, hvor de tyngste løftene for dagen skulle finne sted. Ekstra spennende ble det da alle som hadde meldt 90 som åpningsvekt ved innveiing hadde høynet, hvor Erik Høglien som skulle ta sitt andre løft fikk veldig dårlig tid. Han kom tassende fra “kontoret” da det var igjen 30 sekunder! Men Høglien var ikke dårligere enn at han satte dette løftet, som var personlig rekord – med 8 sekunder igjen.

Tor Kristoffer Klethagen avsluttet stevnet, med målsetting om å rykke like mye som broren støtet, var julegliset spikret i fjeset på Klethagen som avsluttet stevnet med 150 kilo støt.

Gjøvik Atletklubb takker alle utøvere, funksjonærer, dommere og publikum for et hyggelig julestevne. Velkommen tilbake neste år, hvor vi håper på enda en pulje!

På vegne av Gjøvik Atletklubbs barn, unge, styre og øvrige
Nicolai Roness

Og et riktig godt nytt år, med ønsker om nye gode stevner for alle!

Pulje 1

Pulje 2Pulje 3

Pulje 4