Sammen om bærekraft!

Gjøvik Atletklubb ønsker å bli bærekraftige! Du får ikke sterkere klubb i Gjøvik, men vi skulle gjerne vært mer bærekraftige.

Vi har gamle panelovner, ikke tette dører og vinduer, og et brennende ønske om å endre på dette. For å bli grønnere og møte fremtiden med modernisering av klubbhuset vårt, ønsker vi å erstatte alle panelovnene våre med tilstrekkelig mengde varmepumper. Vi ønsker nye vinduer med solskjerming, vi ønsker oss tette dører med bedre låser og det hadde vært kjempeflott å kunne installere solceller på klubben slik at vi kan løsrive oss fra ekstern energi. Det vil være bærekraftig for økonomien vår også!

Har ditt firma eller foretak lyst til å hjelpe oss med dette?

Ta kontakt med oss på mail eller telefon:
Nicolai Roness
nicolai.roness@gmail.com
tlf 95836159

eller

Tor Kristoffer Klethagen
leder@gjovikak.no
tlf 95913179