Klubbmesterskap 2018

Klubbmestre; Maren Fikse og Tor Kristoffer Klethagen

Lørdag 24 mars, ble det avholdt klubbmesterskap for Gjøvik AK.

Stevneleder var den nyutdannede forbundsdommeren Bjørn Christian Stabo-Eeg. Akkompagnert av nyutnevnt æresmedlem i klubben, Kjell Weseth og fast makker på dommerstolen; Bjørn Gunnar Skaugerud avviklet de et godt mesterskap for klubbens medlemmer.

Først ut var Hanne Synnøve Totland. Totland er en teknsik god løfter og kunne hevde seg på nivå med Iben Karete Karlsen; begge løftet til sammenlagt 42 kg. Bra jobba jenter, det virker som at de hjemmesnekrede skolebollene til seniorløfter Mari Myhrer gjorde nytten.

Linda Kolobekken var neste løfter ut og gjorde gode løft, men ingen personlige rekorder denne gangen, men 45 – 55 og 100 sammenlagt er allikevel en solid prestasjon. Mari Myhrer sparte litt på kruttet i rykk i dag; 60 kg. Hun gjorde 1 kg pers i støt, 77 kilo gikk pent på plass og sammenlagt pers på 1 kg opp til 137 var faktum.

Dagens mester på kvinnesiden, Maren Fikse, gikk for anledningen i -90 for første gang. Hun klokket inn på 75,30 kilo, og løftet 72 – 91, sammenlagt 163 og satte med det nye regionsrekorder i denne vektklassen også.

Først ute av herrene var veteranløfter Geir Karlsen. Karlsen har jobbet hardt for nye perser i både rykk og støt; noe som selvfølgelig medfører ny sammenlagtpers. 63. 78 og 141 ble godkjent og Geir feiret som Geir gjør! Festlig løfter 🙂

Kristoffer Solheimsnes var også i god form i dag! Det han misset i rykk tok han igjen i støt til de grader. 73 – 104 og 177 sammenlagt var et show verdt å vente på da Kristoffer gjorde siste løftet. Nydelig teknisk løft, med påfølgende kraftutbrudd. Hehe. Alltid gøy å se på Kristoffer løfte 🙂

Åsmund Rykhus hadde også latt vinteren gjøre nytten. Vinstragutten perset i både rykk og støt på en overbevisende måte. 89 – 114 og sammenlagtpers; 203 kg. Gratulerer!

Det var ikke dagen for leder av klubben Tor Kristoffer Klethagen, det holdt med 2 løft for gutten som har satt mange personlige rekorder den siste tiden. 120 og 150 holdt allikevel til beste løfter på herresiden. Gratulerer!

Og tusen takk til Mari Myhrer for nybakte og hjemmelagede skolebrød. De var helt fantastiske som dere kan se på bildet av Iben 😀

Skrevet av
Nicolai